Autentisk og naturlig Richland rom

Single Cask | Single Estate

Richland rom er en meget naturlig rom fra et destilleri i USA. Destilleriet gror selv sine egne sukkerrør, som bliver benyttet til at lave rommen. Alle ingredienser kommer derfor fra destilleriets egen grund, processen foregår derfor også her lige fra høstningen af sukkerrør til at rommen aftappes.

Det, at Richland rom er lavet og produceret samme sted, gør, at rom herfra kan karakteriseres som single estate rom.

Destilleriet har forskellige typer af rom, som du kan læse mere om herunder.

Der blev ikke fundet varer for det valgte søgeord.

Richland Rom Chateau giver dig mørke og intense noter

Har du brug for en rom med en masse dybde, så er denne rom det helt rigtige valg til dig. Den er elegant såvel som flot balanceret.

Rommen har fået en unik smag efter et indgået samarbejde med Château Élan, hvilket betyder, at efter rommen har lagret på amerikanske egetræsfade, så kommer rommen på brugte portvinsfade. Det gør rommen velsmagende med noter af bær. Rommen er også lækker, da en dejlig eftersmag bliver hængende efter at du har drukket den. Den kan drikkes både rent og blandet op i en drink.

Richland Rom Estate Virgin er den perfekte tilføjelse til din sommerdrink

Denne rom har en sød duft af karamel, hvilket kan være grundet de hjemmedyrkede sukkerrør, som virkelig giver en god duft og smag til rommen. En Estate Virgin rom er frisk og let syrlig i smagen, og det gør den oplagt til at komme i en vidunderlig drink.

Rommen egner sig særlig godt til diverse Daiquiris, som du nemt kan lave hjemme. Hvis du ikke er til søde og kolde drinks, kan du selvfølgelig stadig drikke den uden nogen tilsætning af andre råvarer.

Nyd en lækker Richland Rom Terrapin "neat"

Hvis du ønsker en frisk og let bitter rom, så er en Richland Rom Terrapin et oplagt valg. Det er en rom, som får nogle unikke noter af humle efter en lagringsproces, hvor den først opbevares på amerikanske egetræsfade i flere år og derefter opbevares på brugte øltønder, hvor der har været IPA i.

For at nyde denne rom bedst, så er en ’neat’ servering oplagt. Den har en fantastisk smag i sig selv, så du skal blot hælde den op, læne dig tilbage i sofaen med glasset og nyde den lækre smag.

Lidt om Richland roms historie

Richland rom er en smule atypisk, da den produceres i Amerika – nærmere bestemt staten Georgia. Destilleriet, hvor rommen kommer fra, blev grundlagt af Karin & Erik Vonk og den første Richland rom blev introduceret i 1999.

De to grundlæggere valgte Richland efter at være faldet over området på en forretningsrejse. Rommen har fået sit navn efter byen, hvor destilleriet ligger.

Læs mere om Richlands historie og rom her.