Som plus size kvinde kan det godt være svært at finde tøj, som passer til både ens stil, kropsform og komfort. Vi hjælper dig på vej i denne korte artikel med 5 gode tips til, hvordan du kan klæde dig på som plus size kvinde.

1. Klæd dig efter din krop

Det er vigtigt, at du kender din egen kropsform. Alle kroppe ser forskellige ud, og noget tøj ser bedre ud på nogle kroppe end andre.

Hvis du for eksempel er plus size kvinde med en flot timeglasfigur, så kan du fremhæve den med tøj, som strammer ind omkring taljen, for eksempel en kjole. Hvis du er mere pæreformet, så er det en god ide at iklæde sig 2-delt tøj, som et par stramme jeans og en løs top, som udjævner din figur.

2. Fremhæv det du elsker ved din krop

Hvilken kropsdel holder du mest af? Er du stolt af din barm? Din talje? Måske dine ben? Det sted på din krop, som du elsker allermest, kan du fremhæve med dit tøj. Klæd dig i nedringede bluser, stramme bukser eller korte kjoler, som netop fremhæver det, som du er mest stolt af.

3. Vær ikke bange for at bruge farver

En stor misopfattelse er, at man som plus size kvinde ikke skal bruge farver, men fortrinsvis klæde sig i sort, hvid og grå. Farverigt tøj ser fedt ud, det gør dig i godt humør, og det kan være med til at fremhæve det, som du elsker på din krop. Besøg amamiko og find masser af trendy og farverigt tøj til plus size kvinder.

4. Brug masser af accessories

Vær ikke bange for at pift tøjet op med flotte tasker, smykker, sko og halstørklæder. Elever dine hverdagsoutfits med en masse trendy accessories. Som plus size kvinde er det langt nemmere at købe tilbehør frem for tøj, da accessories passer til alle kroppe.

5. Kig efter pasform frem for størrelse

Tøjstørrelser er bare et tal. En størrelse XXL kan se anderledes ud fra butik i butik. Kend din pasform og prøv altid tøjet, før du køber det.