Søger du gode oplevelser af forskellige slags, så er det oplagt at tage til Spanien. Det er et land, der byder både på lækkert at drikke og fantastisk spise, men også så meget andet. Spanien skal opleves igen og igen.

Stort turistland

Spanien er det største land i Sydeuropa og det fjerde største i Europa. Det er et stort turistland med mere end 80 millioner besøgende om året. Mange turister tager til Spanien for at nyde strandene ved det mange Middelhavskyster. Men også mad og drikke, arkitektur og smukt natur er populære ting at opleve på en rejse til Spanien. Det er oplagt at sætte sig ind i en spændende kultur, når man besøger Spanien, og så er sproget jo også en oplevelse i sig selv. Vil du afsted til det spanske, så skal du selvfølgelig få styr på dine flybilletter Spanien, så I kan komme mod oplevelserne.

Barcelona har det hele

Der er rigtig mange muligheder for destinationer at tage til i Spanien. Blandt de mest kendte og oplagte når det gælder lækker vin, fantastisk mad, bare nydelse, men også kulturelle oplevelser er Barcelona. Der er små hyggelig barer, og masser af spisesteder i de hyggelige gader i det, der er hovedstaden i delstaten Katalonien. Men så skal man selvfølgelig også se den fantastiske La Sagrada Familia, kirken som Gaudí byggede på i over 40 år, men som aldrig bliver færdig. Det er en god ide at besøge det fantastisk fodboldstadion Camp Nou, det største af din slags i Europa og så er Picasso-museet også en fantastiske oplevelse.

Mallorca har også en storby

Mallorca i Middelhavet er kendt for badeferie, fantastisk strande og bare et rart sted for hele familien. De senere år er rigtigt mange begyndt at tage til Mallorca for at cykle, for landskabet er nemlig helt perfekt egnet til dette med de mange bjerge og så det behageligt klima. Men på den baleariske ø findes også byen Palma de Mallorca. En lille storby med alt hvad dette omfatter, men også en hyggelig by med rigtig mange kulturelle tilbud og en levende stemning. Der er masser af interessante museer og også et pulserende byliv i Palma de Mallorca.

Klimaet kan bare noget

Der er ingen tvivl om at det behagelige klima er en af de store grunde til at mange køber en flyrejse til Spanien. Det er generelt middelhavsklima, der er i det sydspanske land, hvilket betyder varme og tørre somre, og så nogle milde vintre, hvor landet dermed også er behageligt at opholde sig i.