Det kan være en kæmpe udfordring at finde en god gave til manden, som synes at have alt.

Hvis han er god til selv at købe nye skjorter, løbesko, sokker og underbukser, hvad pokker skal man så finde på?

I denne artikel får du nogle gode og unikke ideer, som du kan glæde ham med på hans fødselsdag, bryllupsdag, jubilæum eller til jul.

En oplevelsesgave

I stedet for en fysisk gave, så glæd ham med en oplevelsesgave. Det kan enten være en gave til ham og vennerne, eller en oplevelse, som I kan få sammen.

Det kunne for eksempel være et restaurantbesøg, en kroophold, en koncert eller måske en hyggelig eftermiddag med ølsmagning.

En personlig gavekurv

Man kan aldrig gå fejl med den klassiske gavekurv. Skræddersy en gave til ham med alle de ting, som han holder af, arrangeret i en flot gavekurv.

Det kunne være en god flaske vin, en cigarbox, håndlavede karameller, et lille gavekort eller andre småting, som du ved han ville elske.

Et luksusur

Hvis du gerne vil give ham en ægte luksusgave, så besøg urhandleren og invester i et smukt kvalitetsur. Uret er også et fantastisk investeringsaktiv, som han kan tjene penge på senere i livet.

Et abonnement

Hvis du ved, at han har en interesse for bøger, gourmetmad eller øl, så forær ham en abonnomenttjeneste, så han hver måned kan modtage en lille gave med noget, som han holder af.

En workshop

Er han interesseret i madlavning, fotografering eller kajaksejlads? Tilmeld ham en sjov workshop eller et kursus, hvor han kan lære mere om hans interesser og måske endda blive endnu bedre til dem.

Overrask ham med en fest

Nogen gange er den bedste gave blot en hyggelig aften med dem, som man holder af. Overrask ham med en festlig dag sammen med hans bedste venner. I kan i fællesskab tage ud og lave en sjov aktivitet sammen eller blot hygge jer med god mad og drinks derhjemme.