I dagens Danmark er det socialt acceptabelt at møde op på arbejdet i sweatshirts og sneakers. Dog skal du tænke over, hvad det er, som du gerne vil udtrykke med dit tøj.

Hvis du gerne vil gøre et indtryk enten på arbejdspladsen, på din første date eller til en jobsamtale, så skal du overveje, hvordan du iklæder dig.

Her er nogle klassiske fejl, som du gerne skal undgå, hvis du som mand gerne vil se velklædt ud.

Tøj med dårlig pasform

Du skal kende din kropstype og størrelse, når du køber tøj. For store bukser eller for stor en jakke ser sjusket og uprofessionelt ud. Kend din pasform, så du kan iklæde dig et sæt tøj, som komplimentere din krop og fremhæver de bedste sider af den.

Krøllet tøj

Selv den fineste skjorte eller smarteste jakke mister sin charme, hvis den er nusset og krøllet. Det tager ikke mere end 10 minutter at stryge tøjet ud, men det gør en verden til forskel for dit look.

Slidte bukser

Slidte bukser mister deres farve og platform. De slides oftes op om knæene eller bagpå, hvilket kommer til at se sjusket ud. Sørg for at have mange forskellige bukser i dit garderobeskab og smid dem ud, så snart de begynder at vise tegn på slid.

Korte ankelsokker

Hvis dine bukseben løber helt ned til skoene, så er det fint med et par ankelsokker. Men hvis dine bukser kryber op eller er foldet, så ser det ikke særlig smart ud, at du eksponerer et par hvide ankler. Køb et par lange sokker, som du kan trække op over anklerne. Der er selvfølgelig bonuspoint, hvis du finder noget, som matcher resten af dit outfit.

For mange kombinationer af pangfarver

Er du vild med farverigt tøj? Der er ingen der siger, at farver ikke er moderigtige, men du skal passe på med at kombinere alt for meget skriggult, rødt og grønt. Prøv at skær ned på de vilde farver og mønstre, og kombiner dit farverige tøj med nogle neutrale toner.

Alt for store underbukser

For store underbukser, som sidder løst om benene, kan ses gennem dine bukser. Hvis underbukserne sidder og folder, så kan det ses gennem dine bukser, og det kan få dit look til at se sjusket ud. Tag et kig på intimo.dk og find de perfekte underbukser til din kropsform, som også sidder behageligt om dine ben.