Drømmer du om strand og sol? Et behageligt wellnessophold? Eller en romantisk tur i sommerhus?

Vi fortjener alle sammen en god ferie i ny og næ, men desværre har man ikke altid det økonomiske råderum til et ferieophold.

Hvis du gerne vil få råd til at komme på luksusferie, så læs med her.

Vi har samlet nogle af de bedste tips til dig, som gerne vil rejse på et budget.

Kig efter afbudsrejser

Er du lidt ligeglad med, hvor du kommer hen? Er du parat til en lidt anderledes og spontan ferie? Så kig efter afbudsrejser. Med afbudsrejser kan du tit komme afsted for en brøkdel af den oprindelige pris.

Det kræver naturligvis, at du er klar på lidt af hvert. Du kan være heldig at finde et billigt fly til Norge, hvor du kan komme på vandre- eller skitur. Du kan også ende med at komme på charterferie ved Middelhavet. Mulighederne er mange, og prisen er ofte i bund!

Tag på interrail

Drop flyrejsen og sammensæt en sjov interrailtur gennem Europa. Hvis du ikke har noget imod lidt længere transport, så er interrail en fantastisk og sjov måde at rejse rundt på.

Interrail koster heller ikke særlig meget i forhold til andre rejser, fordi du netop rejser med tog.

Brug rabatkoder

Vidste du at der findes masser af tilgængelige rabatkoder på nettet, som lader dig komme på sommerhusferie, kroophold eller i Legoland for halvdelen af den originale pris?

På Danskerabatkoder.dk kan man finde flere forskellige DanCenter rabatkoder som giver hett op til 750 kr rabat på leje af danske sommerhuse og feriecentre.

Book dit fly på forhånd

Last-minute flyrejser koster langt mere, end hvis du bestiller på forhånd. Planlæg din ferie i god tid og bestil dit fly 2-3 måneder før du rejser.

Hvis du er fleksibel med datoerne, så husk at sammenlign priserne fra den ene dag til den anden. Der kan være flere tusinde kroners forskel, hvis du rejser på en tirsdag frem for en lørdag.

Rejs uden for sæson

Hvis du har mulighed for at tage på ferie uden for sommer eller vintersæsonen, så kan du spare masser af penge.

Priserne på fly og hotelophold stiger gevaldigt, når vi rammer feriesæsonen. Derfor er det en bedre ide, at tage ud og rejse for eksempel om foråret eller efteråret, hvis du har mulighed for det.